Borbélyaink

Ismerd meg Arnoldot!

Bemutatjuk Arnoldot, új barberünket! Szeretnél olyan frizurát, ami önbizalmat ad, stílusos és azt az érzést kelti, mintha átváltoztál volna? Ne keress tovább, itt van Arnold, hogy elvárásaidat felülmúlja!
Szakértelmével és művészi látásmódjával tökéletesen hozzád illő hajat varázsol neked. Foglald le az időpontod most, mert a naptára gyorsan megtelik! Csatlakozz elégedett ügyfeleihez és engedd, hogy Arnold kihozza belőled a legjobb formád!

Ismerd meg Attilát!

Sziasztok! 5 éve dolgozom fodrászként. A szakmámban mindig elhivatott voltam és a mai napig igyekszem a maximálisra törekedni. A vendégköröm számomra a második családom, hiszen minden vendégemmel igyekszem közvetlen, szoros kapcsolatot kialakítani. Az olló és hajvágógép mellett az ecsettel is ügyesen bánok, így, ha esetleg nem vagy megelégedve hajszíneddel, azon is szívesen változtatok. Hiszen szakmámban szerintem a legjobb dolog az, amikor a vendég elégedetten és magabiztosan távozik a kezeim közül.

Ismerd meg Bencét!

Három éve dolgozom borbélyként, és annak az oka, hogy ezt a szakmát választottam nem más, mint az ember-központúságom. Számomra ez a szakma nemcsak a hajvágásokról szól. Fontosnak tartom, hogy a vendégeimmel jó kapcsolatot alakítsak ki. A munkámat mindig igényesen és precízen végzem, hiszen nekem is örömet okoz, ha a vendégem elégedetten távozik a kezeim közül.

Ismerd meg Danit!

Sziasztok! Két éve dolgozom borbélyként és azért választottam ezt a szakmát, mert az volt a célom,
hogy találjak valamit, amiben kiteljesedhetek, és hogy átadjam vendégeimnek a kreativitásom.
Szeretem az új trendeket, legyen szó öltözködésről, hajstílusról. Vendégeim bármilyen kéréssel fordulhatnak hozzám, mindig a legjobb tudásom szerint készítem el azt a hajat, amilyet szeretnének. Emellett jó hangulat is társul az együtt töltött időhöz.